Global Sport - Specialiști în construcții sportive


HATTRICK SPORT, a apărut o dată cu dorința noastră de a oferi siguranța pe terenul de sport prin montarea unor suprafețe de joc profesionale. Bucuria primei reușite ne-a inspirat să ne dezvoltăm și să ne extindem activitatea pe întreg teritoriul României.

Astfel, din 2008, contribuim la creșterea calității și siguranței pe terenurile de sport, construind spații sigure, special amenajate pentru practicarea jocurilor sportive, pentru petrecerea timpului în aer liber, precum și pentru activitățile copiilor.

În 2022 am creat brandul GLOBAL SPORT. O umbrelă sub numele căreia am înglobat toate serviicile oferite. O etichetă a profesionalismului.

PROFESIONALISM

De ce să alegi să lucrezi cu Global Sport?


GAZON ARTIFICIAL PREMIUM

Fire de iarbă fabricate de Ten Cate Grass - lider mondial de fibre sintetice de gazon; mai multe fire de iarbă/ m2. Mai rezistent, mai estetic (infillul cu nisip cuarțos este mai puțin vizibil), confort sporit pentru jucători, gazon ce întreține tehnica jocului.

SINGURUL MEMBRU ESTC

GLOBAL SPORT este singurul membru din România al Consiliului European al Gazonului Sintetic. Firmă profesionistă de încredere clasată printre firmele cu cei mai buni montatori de gazon artificial din Europa.

CATALOG DE PRODUSE VARIAT

Catalog de produse variat prin colaborare cu firme de renume. Amenajăm terenuri sportive folosind produse de top de la firme precum: Greenfieldds Olanda, Nurteks Turcia, Domo Grass Belgia, Hatko Turcia, Reform Sport Turcia, Conica Elveția, SMG Germania.

GARANȚIE PRODUSE ȘI MANOPERĂ

Firma noastră pune la dispoziție clienților certificate de conformitate și garanție, certificate ISO, iar la cerere poliță de asigurare de garanție pentru bună execuție și întreținere.

Proiectul dumneavoastră se află pe mâini bune!

Echipa GLOBAL SPORT


Ovidiu Dițu

Manager Zonal

Andrei Cenușă

Marketing Manager

Adrian Mehedințu

Manager Zonal

Daiana Bodîrlău

Asistent Vânzări
 

Contact RAPID

Completează formularul pentru a fi contactat în CEL MAI SCURT TIMP: